Anke Van Mullem

Hey, mijn naam is
Anke Van Mullem!

Gezondheidscoach

Seks, Liefde, en Relatiecoach (student)

EN

Seks, Liefde, en Relatiecoaching

Onder Layla Martin volg ik momenteel mijn certificatie tot Seks, Liefde, en Relatiecoach. Zij is de oprichtster van VITA™, dit staat voor: "De Vitale en Geïntegreerde Tantrische Benadering.” Deze training bestaat uit 650 uur... En in haar eigen woorden is het de meest geavanceerde en diepgaande coachingcertificering die beschikbaar is voor seks, liefde en relaties ter wereld.

Seks, Liefde, en Relatiecoaching

Wat verlang jij?

Verlang jij naar een legendarisch liefdesleven dat een empowerend gevoel teweegbrengt? Seks waarvan je dacht dat het nooit mogelijk was, lees ‘mind blowing’? Een duurzame relatie waar passie en romantiek centraal staan? Snak je naar algemene zelfontwikkeling waarbij jij jouw seksualiteit in eigen handen neemt? Of wil je graag meer geluk, passie, verbinding en intimiteit in jouw leven en relaties? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Anke Van Mullem

Effectieve tools

Dankzij de VITA™ Methode ben ik in staat jou te begeleiden met effectieve tools die tot een diepe transformatie leiden. Via deze specifieke technieken ondersteun ik jou in het omvormen van lichaam, geest en emoties om zowel trauma, beperkende overtuigingen en seksuele blokkades te bevrijden. Denk hierbij ook aan wonden van de kindertijd, gebroken harten, bepaalde angsten, onbewuste patronen, enzovoort. Via deze methode kunnen we seksuele gezondheid, erotische verlangens, eigenliefde, gepassioneerde relaties, en zoveel meer herstellen of updaten.

Opwindende onderwerpen

In totaal zijn er 10 sessies die één geheel vormen. De eerste sessies bestaat steeds uit het in kaart brengen van je specifieke verlangens. Hierna kunnen verschillende andere technieken worden gebruikt, voorbeelden zijn: Het transformeren van beperkende overtuigingen en onbewuste weerstanden. Omarmen van het innerlijke kind door te onderzoeken hoe het je liefdes-, seks-, en relatiepatronen beïnvloedt. Het vinden van emotioneel empowerment door een vernieuwde connectie met emoties aan te gaan. Gezonde relaties door het begrijpen van projecties. En zoveel meer!

Ben jij klaar voor een bevrijdend seks en liefdesleven, en duurzame relaties die groei met zich meebrengen? Wacht niet en contacteer mij met al jouw vragen en verlangens!

Hoe hebben andere mensen hun transformatie ervaren?

N.D.

Gecoacht worden door Anke was echt een plezier. Ze creëerde altijd zo natuurlijk een veilige container voor me waarin ik alle ruimte had om mijn gevoelens, mijn omstandigheden en mezelf te onderzoeken, zodat ik tot de kern van mijn waarheid kon komen. En toch was er altijd tijd om te lachen en me te wenden tot lichtheid. Waar ik het meest dankbaar voor ben is dat ze me altijd accepteerde voor wie ik ben, wat ik het meest helende element in elke coaching vind. Hierdoor kon ik delen van mezelf die ik vroeger afwees of over het hoofd zag in mezelf opnieuw integreren. Ik voel mijn eigen kracht en de verbinding met mijn diepste zelf weer in mij.
Deze getuigenis is een vertaling. De originele testimonium kan je terug vinden op mijn Engelse pagina.

Praktische info

Waar en hoe?

Een sessie duurt algemeen tussen de 60 en 90 minuten. Deze sessies zijn origineel opgebouwd om online te volgen via Zoom in jouw eigen thuisomgeving. Belangrijk bij online coaching is dat je een rustige ruimte voorziet waar jij ongestoord de sessie kan houden. Het is echter ook mogelijk om live coaching te ontvangen te Sint-Niklaas.

Wanneer?

Steeds na afspraak. Algemeen is er mogelijkheid om coaching te ontvangen in de weekdagen in de avond; op vrijdagen kan dit ook doorheen de dag. Verder is het mogelijk in het weekend op aanvraag.

Kostprijs?

De prijs wordt afgesteld op jouw financiële mogelijkheden en bespreek ik dus graag in een vrijblijvend informatief gesprek. Een betalingsplan is ook een mogelijkheid. Sinds ik nog volop in de voltooing van mijn certificatie zit, liggen mijn prijzen momenteel lager. Grijp dus nu jouw kans!
Heb je graag meer informatie? Schrijf mij dan zeker een bericht via Facebook, het contactformulier of via info@ankevanmullem.be.

Anke Van Mullem

Ben je toch nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is en heb je graag nog wat vrijblijvende informatie? Stel mij al jouw vragen en/of bedenkingen via het contactformulier of via info@ankevanmullem.be. Op aanvraag kunnen wij ook een online gesprek inplannen om elkaar wat beter aan te voelen en te kijken hoe ik jou kan helpen. Dan kan ik je gerichter vertellen over de mogelijkheden en een voorstel doen over hoe we kunnen samenwerken.