Anke Van Mullem

Hey, mijn naam is
Anke Van Mullem!

Intimiteitscoach

Gezondheidscoach

EN

Intimiteitscoaching

Onder Layla Martin volg ik momenteel mijn coach certificering in de VITA™ Coaching Methode voor Liefde, Intimiteit, en Relaties. Zij is de oprichtster van VITA™, dit staat voor: "De Vitale en Geïntegreerde Tantrische Benadering.” Deze training bestaat uit 650 uur... En in haar eigen woorden is het de meest geavanceerde en diepgaande coachingcertificering die beschikbaar is rond liefde, intimiteit, en relaties ter wereld.

Intimiteitscoaching

Wat verlang jij?

Verlang jij naar een legendarisch liefdesleven dat een empowerend gevoel teweegbrengt? Intimiteit waarvan je dacht dat het nooit mogelijk was, lees ‘mind blowing’? Een duurzame relatie waar passie en romantiek centraal staan? Snak je naar algemene zelfontwikkeling waarbij je trauma's heelt en in empowerment stapt? Of wil je graag meer geluk, passie, verbinding en intimiteit in het algemeen? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Anke Van Mullem

Effectieve tools

Dankzij de VITA™ Methode ben ik in staat jou te begeleiden met effectieve tools die tot een diepe transformatie leiden. Via deze specifieke technieken ondersteun ik jou in het omvormen van lichaam, geest en emoties om zowel trauma, beperkende overtuigingen en seksuele blokkades te bevrijden. Denk hierbij ook aan wonden van de kindertijd, gebroken harten, bepaalde angsten, onbewuste patronen, enzovoort. Via deze methode kunnen we seksuele gezondheid, erotische verlangens, eigenliefde, gepassioneerde relaties, en zoveel meer herstellen of updaten.

Opwindende onderwerpen

In totaal zijn er 10 sessies die één geheel vormen. De eerste sessies bestaat steeds uit het in kaart brengen van je specifieke verlangens. Hierna kunnen verschillende andere technieken worden gebruikt, voorbeelden zijn: Het transformeren van beperkende overtuigingen en onbewuste weerstanden. Omarmen van het innerlijke kind door te onderzoeken hoe het je patronen beïnvloedt. Het vinden van emotioneel empowerment door een vernieuwde connectie met emoties aan te gaan. Gezonde relaties door het begrijpen van projecties. En zoveel meer!

Ben jij klaar voor een bevrijdend leven, en duurzame relaties die groei met zich meebrengen? Wacht niet en contacteer mij met al jouw vragen en verlangens!

Kies je eigen intimiteitsprogramma

Omdat mensen verschillend zijn, kan het niet anders als dat de stijl van coaching ook verschillend moet zijn. Dat is de reden waarom ik twee verschillende coachingsontwerpen heb gecreëerd. Je kan jezelf uitdagen door een specifieke structuur te volgen met de naam "Unstoppalicious". Lees hieronder meer over hoe de twee programma's verschillen en welke het beste bij jou past.

Programma één: Sparklicious

Dit is het proces dat ik tot nu toe heb gebruikt. Het brengt je naar de kern van je verlangen dankzij het vertrouwen in je lichaam en dus je eigen intuïtie. Je lichaam weet al op een dieper niveau wat je nodig hebt, zodat je kunt genezen van trauma’s of oudere wonden. Via verschillende technieken uit de VITA™-Methode en mijn eigen ervaring, leid ik je door een programma waarin we de onbewuste geest kunnen ontvouwen en je dichter bij datgene kunnen brengen waar je het meest naar verlangt.

Dit proces heeft meer flexibiliteit om situaties op te vangen die je nu misschien van je pad afbrengen. Het geeft meer ruimte om te werken aan zowel je verlangen als aan, wat ik noem, acute uitdagingen. Er is meer tijd om over de verschillende transformaties te ventileren en te integreren. En bovenal wordt het programma bepaald door je eigen tempo!

Geweldig voor mensen die ervaring hebben met energetisch werk, en al vertrouwen hebben in hun innerlijke wijsheid. Aan de andere kant is het heerlijk voor mensen die helemaal nieuw zijn met innerlijk werk en wat meer tijd nodig hebben om in hun lichaam en in de verschillende technieken te komen.

Programma twee: Unstoppalicious

In dit programma gebruik ik tien verschillende technieken uit de VITA™ Methode. Een diepgaand en inzichtelijk proces met verschillende benaderingen om je verlangen te bereiken. Zeer geschikt voor mensen die een 'duidelijk' doel hebben binnen de thema's Liefde, Intimiteit en/of Relaties, en voor wie toe is aan algemene groei.
De tien verschillende benaderingen zijn:

Verlangens, Het creëren van een duidelijk doel
Je verlangen manifesteren
De familiedynamiek bevrijden
Het innerlijke kind omarmen
Het creëren van een bloeiende seksuele ecologie
Krijgen wat je verlangt
Emotionele empowerment vinden
De kracht van intentioneel zelfplezier
Reis naar het Zelf
Levendige en gezonde relatie

Dit proces is geweldig voor mensen die alles willen doen. Het heeft minder flexibiliteit, maar in ruil daarvoor heeft het een duidelijk programma, zodat je weet wat je elke sessie kan verwachten. Het garandeert je verschillende technieken om je naar je doel te brengen, en duidelijke taken tussen de sessies door voor degenen die dat willen.

Hoe hebben anderen hun transformatie ervaren?

(Klik voor meer informatie.)

N.D.

Gecoacht worden door Anke was echt een plezier. Ze creëerde altijd zo natuurlijk een veilige container voor me waarin ik alle ruimte had om mijn gevoelens, mijn omstandigheden en mezelf te onderzoeken, zodat ik tot de kern van mijn waarheid kon komen. En toch was er altijd tijd om te lachen en me te wenden tot lichtheid. Waar ik het meest dankbaar voor ben is dat ze me altijd accepteerde voor wie ik ben, wat ik het meest helende element in elke coaching vind. Hierdoor kon ik delen van mezelf die ik vroeger afwees of over het hoofd zag in mezelf opnieuw integreren. Ik voel mijn eigen kracht en de verbinding met mijn diepste zelf weer in mij.
Deze getuigenis is een vertaling. De originele testimonium kan je terug vinden op mijn Engelse pagina.

C.B.

Ik werkte met Anke in een blok van 10 sessies en ik kon er gemakkelijk nog eens 10 bijboeken. Mijn leven veranderde vanaf het moment dat ik haar begon te werken. Tijdens de sessies paste ze de sessies gemakkelijk aan aan mijn behoeften - en ik moet toegeven dat die steeds veranderden. Anke hield me zo veilig in haar coaching container en ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Ze heeft een prachtige manier om mij te helpen rustig en gevoed te voelen tijdens de sessies. Haar aansporingen om mijn innerlijke waarheden te vinden zijn ongelooflijk waardevol geweest. Ik beveel haar ten zeerste aan en kijk ernaar uit om verder met haar samen te werken.
Deze getuigenis is een vertaling. De originele testimonium kan je terug vinden op mijn Engelse pagina.

A.R.

Ik heb 3 sessies met Anke gedaan en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Anke bood een veilige, warme en open ruimte om te verschijnen en volledig mezelf te zijn. Ik resoneerde veel met haar zachte en meelevende energie - de hele ervaring was zeer voedend voor mij en ook versterkend. De sessies waren interactief en afgestemd op wat ik nodig had - ik hield vooral van de klankoefening en de meditatie met de 5 zintuigen (waarvan Anke zo vriendelijk was een downloadbare opname te geven). Ik voelde me diep gehoord en begrepen aan het begin van onze sessies samen en dat Anke in staat was 'tussen de regels door te lezen' in wat ik uitte, bevorderde de natuurlijke stroom van onze sessies. Bedankt voor de gelegenheid, ik zou haar ten zeerste aanbevelen.
Deze getuigenis is een vertaling. De originele testimonium kan je terug vinden op mijn Engelse pagina.

Praktische info

Waar en hoe?

Een sessie duurt algemeen tussen de 60 en 90 minuten. Deze sessies zijn origineel opgebouwd om online te volgen via Zoom in jouw eigen thuisomgeving. Belangrijk bij online coaching is dat je een rustige ruimte voorziet waar jij ongestoord de sessie kan houden. Het is echter ook mogelijk om live coaching te ontvangen te Sint-Niklaas.

Wanneer?

Steeds na afspraak. Algemeen is er mogelijkheid om coaching te ontvangen op maandag en vrijdag, en woensdag avond. Verder is het mogelijk in het weekend op aanvraag.

Kostprijs?

De prijs wordt afgesteld op jouw financiële mogelijkheden en bespreek ik dus graag in een vrijblijvend informatief gesprek. Een betalingsplan is ook een mogelijkheid. Sinds ik nog volop in de voltooing van mijn certificatie zit, liggen mijn prijzen momenteel lager. Grijp dus nu jouw kans!
Heb je graag meer informatie? Schrijf mij dan zeker een bericht via Facebookof via het contactformulier.

Anke Van Mullem

Ben je toch nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is en heb je graag nog wat vrijblijvende informatie? Stel mij al jouw vragen en/of bedenkingen via het contactformulier of via info@ankevanmullem.be. Op aanvraag kunnen wij ook een online gesprek inplannen om elkaar wat beter aan te voelen en te kijken hoe ik jou kan helpen. Dan kan ik je gerichter vertellen over de mogelijkheden en een voorstel doen over hoe we kunnen samenwerken.