Anke Van Mullem

Hey, mijn naam is
Anke Van Mullem!

Intimiteitscoach

Gezondheidscoach

EN

Gezondheidscoaching

Gezondheidscoaching

Gezondheid: wat is het?

Gezondheid is een ruim begrip: het omvat zowel lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Naast een gebalanceerde voeding en voldoende beweging dragen een tal van factoren bij aan jouw algemene gezondheid: jouw work-life balance, een natuurlijk slaappatroon, vervullende sociale contacten, seksuele gezondheid (zie ook mijn Seks, Liefde, Relatiecoachings; deze focussen veel dieper op dit thema), en zoveel meer.

Duurzame veranderingen

De sleutel tot duurzame gedragsveranderingen is onder andere laagdrempelige aanpassingen. Deze aanpassingen kan je makkelijk toepassen in je dagelijks leven. In plaats van je hele levensstijl om te gooien, neem ik samen met jou kleine stappen die uiteindelijk een groot verschil maken.
Een tweede factor die van belang is, is een luisterend oor. Mijn ervaring verteld mij dat gehoord worden "oh" zo belangrijk is. Dit doe ik dan ook via verdiepenede vragen, en specifieke technieken die ik doorheen mijn opleidingen heb aangeleerd.

Duurzame coaching

Gezondheid is een hollistisch gegeven. Door deze bril kijk ik naar jouw gezondheid en ga ik aan de slag om jou naar een gezondere levensstijl te coachen. Als coach help ik jou leren. Dit is niet bedoeld in de zin van onderwijzen, maar eerder leren door te inspireren en te ondersteunen. Want uiteindelijk kan iedereen gezonder leven met de juiste ondersteuning en kennis!

Positief zelfinzicht

Tijdens onze sessies is het vooral belangrijk dat jijzelf een optimaal zelfinzicht verkrijgt, losstaand van wat ik als coach of anderen in jouw omgeving ervan vinden. Met een luisterend oor en via observatie, stem ik iedere sessie af op jouw wensen. Positieve psychologie staat hier centraal. De nadruk ligt dus niet op wat je niet kan, maar op wat je wel kan en de mogelijkheden dat dit met zich meebrengt.

Praktische info

Waar en hoe?

Het meest voorkomende is live coaching te Sint-Niklaas. Ook is het mogelijk een coaching online te volgen via Zoom. Bij online coaching is het aangeraden om een rustige ruimte te voorzien waar jij ongestoord de sessie kan houden.

Anke Van Mullem

Wanneer?

Steeds na afspraak. Algemeen is er mogelijkheid om coaching te ontvangen in de weekdagen in de avond; op vrijdagen kan dit ook doorheen de dag. Verder is het mogelijk in het weekend op aanvraag.

Kostprijs?

Een sessie duurt algemeen 60 minuten. Voor één sessie betaal je 50 euro. Voor een traject van 3 sessies betaal je 145 euro(bespaar 5 euro); op een traject van 6 sessies betaal je slechts 280 euro (bespaar 20 euro). Ook bied ik vervolgsessies aan van 30 minuten voor 25 euro. Voor particulieren zijn alle prijzen incl. BTW.

Ben je overtuigd? Maak dan een afspraak via info@ankevanmullem.be.
Toch nog niet helemaal zeker en heb je graag nog wat vrijblijvende informatie? Stel mij al jouw vragen en/of bedenkingen via het contactformulier of via info@ankevanmullem.be. Op aanvraag kunnen wij ook een online gesprek inplannen om elkaar wat beter aan te voelen en te kijken hoe ik jou kan helpen. Dan kan ik je gerichter vertellen over de mogelijkheden en een voorstel doen over hoe we kunnen samenwerken.